mandag 27. mars 2017

Nødvendigheter for å leve et godt liv

Det er veldig mye nødvendig for å leve et godt liv, men det alle viktigste mener jeg er kjærlighet fra familie som et barn. Det er mange mennesker over hele verden idag som ikke har familie engang, ikke har noen som kan passe på dem, mener at etternavnet er der for ingenting når de ikke har en annen person med den samme etternavn rundt seg.


Barndommen er en stor del av livet, det påvirker hvordan du er og behandler deg senere i livet. Har man hatt en tøff, slitsom og vanskelig barndom, så kan det hende man ikke vil sosialisere seg med andre mennesker. At man nesten er litt redd? kanskje fordi man ikke vil at andre skal se hvordan du er, fordi man mener selv at man ikke er bra nok. Siden du ikke ble behandla med respekt når du var liten så mener du selv du ikke er bra nok.

Utdanning er det viktigste mener jeg, jaja vi mener at det er kjedelig og teit med skole, men det er veldig viktig. Vi trenger kunnskap og utdanning for å vite ting, videre studere og få seg jobb.
Annen ting som er viktig for et godt liv er jobb. Vi trenger jobb for å tjene penger, penger trenger vi for å betale skatt, strøm, bolig, mat og klær osv.. Har du bra økonomi er ting topp.
Men kanskje man mangler en ting? en mann/kvinne i livet kanskje? det er jo ikke alle som vil ha kone/mann i livet, men det er jo koselig å dele livet sitt med en annen, og kanskje stifte en familie.


1 kommentar: